20160130-IMG_0543

[𝐵𝓁𝒾𝒿𝓂𝒶𝓀𝑒𝓇] Een slimme sleutelbos

maandag 1 maart 2021

OkΓ©. Toegegeven. Ik ben soms een enorme kluns. Vooral met mijn sleutelbos.
Ten eerste: ik ben ze altijd kwijt. Hoe vaak manlief ook roept: "leg ze nu op dezelfde plek!", ik ben dat ding gewoon continu kwijt.
Ten tweede: als ik ze dan ein-de-lijk gevonden heb, dan weet ik gewoonweg niet waar ik ze moet laten. Zo'n vervelende rinkelende bos met onmogelijke vormen die ik niet in mijn broekzak gepropt krijg. En als het dan - na veel schelden en tieren - toch gelukt is, zie je een onmogelijke bochel met een gescheurde broekzak als gevolg.
Nu kwam ik Wunderkey op het spoor. Echt te fijn! Deze slimme sleutelbos heeft iets weg van een zwitsers zakmes, waar je moeteloos 16 sleutels in kunt opbergen en kunt uitbreiden met handige tools zoals een winkelwagenmuntje, een multitool en een ring waarmee je de Wunderkey aan jouw autosleutel kunt hangen.
Heel eerlijk? Ik dacht eerst dat dit meer een mannending was. Nu hebben ze inderdaad stoere versies voor mannen - gemaakt van carbon, maar er is ook genoeg keuze voor vrouwen. Ikzelf ben Γ©rg weg van de leren donkergroene kleur.

Of de olijfkleurige aluminium versie. Ook héél tof!

Ik vind het heel handig dat mijn sleutelbos nu een compact pakketje is, dat gemakkelijk in mijn broekzak of tas past. Ik hoef niet steeds te zoeken naar de juiste sleutel, want ik klap zo de juiste uit. In de winter heb ik geen verkleumde handen meer doordat ik zo snel die sleutel vind. Tijdens het hardlopen, een snelle boodschap of op de fiets; ik heb mijn sleutelbos altijd bij me. Zonder gerinkel, veilig verpakt en ook nog eens modieus. Ik ben fan!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Croon&Croon Design en Wunderkey. Zij hebben geen enkele invloed gehad op de inhoud van deze blog.

Deel dit bericht via