DD1B0059-4B4D-4B5F-8D34-9C5CC947561B

Eetkamerstoelen in Scandinavische stijl

Het kan een heuse zoektocht zijn: eetkamerstoelen. Stoelen die lekker zitten, mooi van kleur zijn en jouw interieur helemaal af maken.
Zeker in tijden van lockdown, brengen we meer dan ooit tijd door aan onze keukentafel. Werken, huiswerk maken, chillen, eten, natafelen, bordspellen spelen... het gebeurt allemaal aan de keukentafel. Een stoel die lekker zit is dus een absolute must!
Maar ja, dan komt de hamvraag: voor welke stijl ga je? Welk materiaal en welke kleur? Vergeet ook de zithoogte niet! Niets zo vervelend als stoelen die te hoog of te laag zijn voor jouw eettafel.
De keuze is reuze in 'eetkamerstoelenland'. Zie jij door de stoelen de tafel niet meer? Bepaal dan eerst welke stijl jou het meeste aanspreekt. Zo vallen er al een hoop stoelen, die niet binnen jouw favoriete stijlkeuze vallen, af.

Scandinavische woonstijl
Een Scandinavisch interieur kenmerkt zich door minimalisme. Een cleane, sobere uitstraling staat hierin centraal. Vaak zie je lichte kleuren terugkomen en wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout. Deze stijl is dus vrij van opsmuk. Geen tierelantijntjes maar strakke lijnen. Dit zal je dus ook zeker terugzien in de eetkamerstoelen.

scandinavische-eetkamerstoel-Luuk_skogenmeubelshop

Een stoel in Scandinavische stijl kun je dus herkennen aan een 'simpel' ontwerp. De kleurstelling zal veelal neutraal zijn en het gebruik van natuurlijke materialen komt ook hierin terug. Denk bijvoorbeeld aan slanke, houten stoelpoten.
De scandi look staat voor eenvoud, licht en rust en kun je prima combineren.

Ben jij op zoek naar leuke, hippe, betaalbare eetkamerstoelen? Neem dan eens een kijkje bij de webshop van Skogen.