OTIS_LHMCD_still_life

Crème de la crème van de toilettassen

Ooit, in een ver verleden - toen je nog op vakantie kon zonder testuitslagen en positief niet negatief was en vice versa, kwam ik erachter dat ik helemaal geen toilettas had. Oeps!
Nu moet ik wel eerst iets bekennen - deze blog hangt immers van confessions aan elkaar - ik ga niet graag op vakantie.
Wacht. Wat?!
Nee. Echt niet.
Ik ben een verschrikkelijke huismus met nog verschrikkelijkere heimwee. Vanaf +10 km van ons huis, verlang ik stiekem al weer terug naar ons eigen stekkie.
Nu zet ik me daar ieder jaar vol goede moed over heen, zodat manlief en kids - die wél van reizen houden, toch nog enigszins kunnen genieten van die vakantievibes.
En, hee, in Nederland zijn ook heel veel mooie plekjes.
Dat vind ik dan nog acceptabel.
Voor een weekje. Maximaal.
Tijdens één van die vakantieweken kwam ik er dus achter dat ik geen toilettas had. Tijd voor een diepte-investering!
Tijdens mijn zoektocht werd ik gewezen op het merk Otis Batterbee. Hoewel ik dit merk niet kende, spraken de kleuren en prints mij meteen aan. Wie mij al langer volgt, weet dat ik dol ben op (licht)roze. En laat Otis Batterbee nu precies een lijn hebben in mijn favo kleur, genaamd Cerise Deco.

Uiteindelijk koos ik voor 2 verschillende maten, een smalle versie en een grote versie. De kleinere versie, maat S, leek me handig voor kleine make-up spulletjes als een lippenbalsem, mascara, mini handcrème et cetera. Dit formaat past ook prima in mijn tas, dus gaat eigenlijk dagelijks met me mee.
De grotere maat leek mij handig voor - ja, logisch - de grotere artikelen zoals, bijvoorbeeld, een pak gezichtsreinigingsdoekjes, tandenborstel, tandpasta en zo. Deze versie heeft ook nog een handig binnenvak. Hierin bewaar ik een doosje pleisters en een stripje paracetamol.

Mag ik ook even een staande ovatie voor de rits?
Gemaakt van metaal dus super stevig en - nu komt het - in goudkleur!
Roze in combi met goud. Hoe vrouwelijk wil je het hebben? Absoluut one of my favourites!

Daarnaast is één van mijn goede voornemens voor 2021: bewuster leven, bewustere keuzes maken. Deze toilettassen zijn gemaakt van veganistisch leer. Een klein stapje in de goede richting van mijn voornemens.

Mocht je nu niet zo'n fan zijn van roze, dan heeft Otis Batterbee óók veel andere mooie producten. Bekijk bijvoorbeeld de Black Deco lijn eens. Stijlvol lijnenspel in zwart-wit. Of de volledig zwarte 'Black Croc'-collectie. Tot slot is er nog de 'Burgundy'-lijn. Ook heel chic!

Hoewel ik nooit een wereldreiziger zal worden, ben ik super blij met deze toilettassen! Daar zet ik mijn heimwee wel voor op zij. Nu ja, even dan.

Deze review is tot stand gekomen in samenwerking met Croon&Croon Design en Otis Batterbee. Zij hebben geen enkele invloed gehad op de inhoud van deze blog.